Vállalási feltételek

 1. A jogviszony: A leendő ügyfelet a honlapon tájékoztatom a vállalási feltételek elérhetőségéről. A munka megrendelése esetén, ráutaló magatartás alapján a vállalási feltételeket megismertnek tekintem.
 2. A munka megkezdése: A munkát az ügyfél megkeresése alapján, a vele egyeztetett időpontban kezdem meg.
 3. Kiszállási díj: a zónák szerint meghatározott kiszállási díjat* számolom fel minden esetben, kivéve a megrendelői kártyával rendelkező ügyfelek minden 4. alkalomra eső kiszállási díját. Parkoló-díjköteles területen a parkolási díjat felszámítom.
 4. Óradíj: Az alapóradíj 6.950.- Ft., amely kiszámlázásra kerül attól függetlenül is, ha a javítás ideje kevesebb, mint 1 óra. Minden további megkezdett óra díja 5.950.- Ft. Természetesen igyekszem a lehető legrövidebb időn belül megoldani a feladatot.
 5. Napidíj: Amennyiben a munka előreláthatólag több időt vesz igénybe, úgy megegyezés szerinti napidíjban állapodunk meg, mely kedvezőbb az óradíjak szorzatánál. 1 napidíj maximum 8 órás munkaidőt jelenthet. Napidíj esetén nincs kiszállási díj, parkoló-díjköteles területen a parkolási díjat felszámítom.
 6. Kedvezmény: Ügyfélkártyával rendelkező megrendelőimnek minden 4. alkalom kiszállási díját elengedem, az apróbb szerelési anyagokért (kisebb mennyiségű csavar, tipli, teflonszalag, érvéghüvely) nem számolok fel díjat.
 7. Fizetés: A munka elvégzésekor, annak ellenértékét számla ellenében készpénzben (HUF) kell kiegyenlíteni. A kiállított számla ÁFA-t nem tartalmaz, a vállalkozó kisadózó, ÁFA körön kívüli.
 8. Beszerzés: Amennyiben az elvégzendő munkához olyan agyag szükséges, amely a helyszínen nem áll rendelkezésre, úgy azt a megrendelőtől átvett vásárlási előlegből megvásárolom. A beszerzés díja megegyezik az óradíjjal (5.950.-)
 9. Fuvarozás: Amennyiben a beszerzendő anyagokat személyautóval nem lehetséges szállítani, úgy a fuvarozás, kiszállítás költségei is a megrendelőt terhelik.
 10. Törmelék, sitt: Amennyiben a munka során kisebb mennyiségű törmelék, sitt keletkezik azt természetesen térítésmentesen elszállítom (max 1 db. szabvány sitteszsáknyi), nagyobb mennyiség esetében a megrendelő által biztosított konténerbe helyezem el.
 11. Több emberes munka: Amennyiben egy feladatot nem lehetséges egy embernek elvégezni és kisegítőre van szükség, úgy minden további ember a megadott óradíjak szerint fizetendő.
*= Budapest X., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI. kerületei: 2.450.- Ft.
    Budapest VI., VII., VIII., IX., XIV., XV., XVI. kerületei: 3.250.- Ft.
    Budapest I., II., III., IV. V. XI., XII., XIII., XXII. kerületei: 4.250.- Ft.
    Pesti oldali agglomeráció: 9.000.- Ft.
    Budai oldali agglomeráció: 12.000.- Ft.